Ο ΠΑΣ “Κιθαιρώνας” πέρασε στην Ε’ φάση του κυπέλλου Βοιωτίας!

Η ομάδα του Καπαρελλίου στο “νοκ άουτ” ματς που έγινε (21/2) στο δημοτικό γήπεδο της Ασκρης επικράτησε 1-0 της ομάδας του τοπικού Α.Ο. με το γκολ του Γ.Νόκα στο 30′!

Η ομάδα του Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελίου είναι η πρώτη, χρονικά, που πήρε την πρόκριση στην Ε’ (5η) φάση του κυπέλλου Βοιωτίας που διοργανώνει η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας και το οποίο στη τρέχουσα σεζόν 2023-2024 έχει πάρει το όνομα του Μιχάλης Σκλαπάνη, του αείμνηστου μεγαλομέτοχου και πρόεδρου του δ.σ. της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”!

Το συγκρότημα των Κώστα Ζαγαρίτη και Βαγγέλη Μάγκα, στο “νοκ-άουτ” παιχνίδι που έγινε σήμερα (Τετάρτη, 21/2) στο δημοτικό γήπεδο της Ασκρης για την Δ’ (4η) φάση (προημιτελική – “10”), επικράτησε με 1-0 της ομάδας του τοπικού Α.Ο. που αγωνίζεται στον Β’ όμιλο “Αργύρης Μανόπουλος” του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας!

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Γ.Νόκας στο 30′! Ο Γ.Καλαντζής έκανε την σέντρα, ο Παπαναστασίου πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο σκόρερ ο οποίος είχε ακολουθήσει την φάση πήρε το… “ριμπάουντ” και από κοντά πλάσαρε στην κενή εστία!

Για την ομάδα του Καπαρελίου που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και το Σάββατο, 24/2, θα υποδεχθεί στην έδρα της την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Α.Ο. “Η Θήβα”, στο “μεγάλο ματς κορυφής”, αγωνίστηκαν οι: Μπότσης, Γ.Καλαντζής, Σίννης, Φωτιάδης, Παπαναστασίου, Λάμπρου, Κ.Καλαντζής, Γ.Νόκας, Τσιώλης, Π.Στοιχειός και Τσάλεζας.

Οι τρεις (3) άλλες αναμετρήσεις της φάσης αυτής έχουν οριστεί να διεξαχθούν την Τετάρτη, 6 Μαρτίου ενώ η τελευταία, το μεγάλο ματς των ομάδων της Γ’ Εθνικής, Α.Ο. «Ελλοπιακός» – Α.Ο. Υπάτου, έχει οριστεί να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας την Τετάρτη, 20/3!

Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Κύπελλο 2023-2024 «Μιχάλης Σκλαπάνης»

Δ’ φάση (Προημιτελική – «10»)

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ωρα εναρξης: 15:00’

Γήπεδο: Δημοτικό Ασκρης

Α.Ο. Ασκρης – Π.Α.Σ. «Κιθαιρώνας» Καπαρελίου 0-1

Γκολ: 30′ Γ.Νόκας

Διαιτητής: Κατσέλης Σταύρος

Βοηθός διαιτητής: Α’: Λοΐζος Γιώργος

Βοηθός διαιτητής:Β’: Κωνσταντίνος Τσιαντας

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024

Ωρα εναρξης: 15:30’

Γήπεδο: Δημοτικό Διστόμου

Α.Π.Ο. «Αμβρυσσέας» – Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Θήβας

Α.Ο. «Η Θήβα» – Α.Ε. «Αναγέννηση» Σχηματαρίου

Γήπεδο: Δημοτικό Δαύλειας

Α.Π.Ο. «Πανδαυλειακός» – Α.Π.Ο. «Παναλίαρτος»

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024

Ωρα εναρξης: 15:30’

Γήπεδο: Δημοτικό Ελλοπίας

Α.Ο. «Ελλοπιακός» – Α.Ο. Υπάτου

Σχετικά